Kundrecensioner

 

Sara hade haft ont i 10 år och blev smärtfri

Efter en traumatisk förlossning med en förlossningsskada, framfall och överspänd bäckenbotten hade Sara haft kronisk smärta i 10 år. Tack vare vårt arbete tillsammans har hon blivit smärtfri och har kunnat byta jobb till ett som inkluderar resor (hon kunde inte sitta längre än 30 minuter tidigare), vilket gjort att hon gått upp i lön. Hon kan nu även åka snowboard och tränar pole-dancing. Och hennes största lycka är att hon för första gången kan vara en närvarande mamma och leka med sin dotter.

 

Amanda bröt smärtcykeln på egen hand

Amanda spenderade mycket tid och pengar på att gå till massörer, akupunktörer och fysioterapeuter. Tack vare kursen lyckades hon bryta sin smärtcykel på egen hand och är idag inte längre beroende av att gå på olika behandlingar.

Lina, 34 år

Min tid med Frida har givit mig så mycket. Kunskap och verktyg som jag kommer ha med mig livet ut. Jag har fått stor förståelse hur kroppen fungerar och varför den reagerar som den gör. Nu förstår jag hur lite jag visste innan! Det jag verkligen uppskattar med Frida är att hon ser helheten, lyssnar in och ser dig.

Innan jag träffade Frida hade jag ingen aning om att ens bäckenbotten kunde bli överspänd och vilken smärta det kan innebära. Är otroligt tacksam över den kunskap jag fått och den hjälp jag fått att bli av med min smärta. Hade jag förlitat mig på vården hade jag aldrig varit där jag är idag.

Från att inte kunna göra de mest självklara i livet som att laga mat eller ta en dusch var inte så självklara längre. Att inte veta om jag någonsin kommer bli bättre, att inte veta hur ens framtid kommer se ut, om det ens fanns en framtid.

Resan jag gjort har varit som en tortyr både psykiskt och fysiskt. Tills idag när jag är helt smärtfri, arbetar heltid och kan vara den mamman jag vill till min dotter.

Allteftersom jag blev bättre mådde jag psykiskt också bättre och idag ser jag otroligt ljust på framtiden och är så glad att jag träffade Frida 🙏🏻. Kan inte säga mer än att tveka inte att gå en kurs hos Frida!

 

Lizzy blev smärtfri efter bara tre veckor

Lizzy hade lidit av svår underlivssmärta och ångest i flera år. Efter bara tre veckor på kursen YAB (Yoga för avslappning i bäckenbotten) bröt hon smärtcykeln och tog tillbaka kontrollen över sitt (under)liv. 

Mina tjänster

Elin, 34 år

Jag har haft spänd bäckenbotten i fyra år sedan min första förlossning och de skador som blev av det. Kronisk smärta, strålning till ena benet vilket hämmat motoriken. Jag har varit stel och varit orörlig vid flertalet dagliga aktiviteter.

Genom att jag gjort Fridas övningar varannan dag sedan juni månad är jag idag smärtfri. Jag har inga strålningar till benet. Jag kan delta i dagliga aktiviteter med barnen vilket varit svårt tidigare. Jag kände positiva resultat redan efter 4 veckor men nu några månader senare är jag i stort sett smärtfri och symtomfri.

Min sjukgymnast som tidigare tyckte att ”vi har kommit långt men vi står nu still, hur går vi vidare” bekräftade att övningarna gjort stor förbättring och att jag ”ska fortsätta med det jag gör på egen hand ”

 

Helen blev fri från bäckensmärtan som hade begränsat henne i 4 år

Helen led av bäckensmärta sedan graviditeten 4 år tidigare. Efter bara hälften av tiden på programmet var hon helt smärtfri. Eftersom smärtan inte längre begränsar henne, har hon kunnat omskola sig och arbetar idag som livscoach och hjälper andra kvinnor.

Mina tjänster