Kundrecensioner

 

Sara hade haft ont i 10 år och blev smärtfri

Efter en traumatisk förlossning med en förlossningsskada, framfall och överspänd bäckenbotten hade Sara haft kronisk smärta i 10 år. Tack vare vårt arbete tillsammans har hon blivit smärtfri och har kunnat byta jobb till ett som inkluderar resor (hon kunde inte sitta längre än 30 minuter tidigare), vilket gjort att hon gått upp i lön. Hon kan nu även åka snowboard och tränar pole-dancing. Och hennes största lycka är att hon för första gången kan vara en närvarande mamma och leka med sin dotter.

 

Amanda bröt smärtcykeln på egen hand

Amanda spenderade mycket tid och pengar på att gå till massörer, akupunktörer och fysioterapeuter. Tack vare kursen lyckades hon bryta sin smärtcykel på egen hand och är idag inte längre beroende av att gå på olika behandlingar.

Lina, 34 år

Min tid med Frida har givit mig så mycket. Kunskap och verktyg som jag kommer ha med mig livet ut. Jag har fått stor förståelse hur kroppen fungerar och varför den reagerar som den gör. Nu förstår jag hur lite jag visste innan! Det jag verkligen uppskattar med Frida är att hon ser helheten, lyssnar in och ser dig.

Innan jag träffade Frida hade jag ingen aning om att ens bäckenbotten kunde bli överspänd och vilken smärta det kan innebära. Är otroligt tacksam över den kunskap jag fått och den hjälp jag fått att bli av med min smärta. Hade jag förlitat mig på vården hade jag aldrig varit där jag är idag.

Från att inte kunna göra de mest självklara i livet som att laga mat eller ta en dusch var inte så självklara längre. Att inte veta om jag någonsin kommer bli bättre, att inte veta hur ens framtid kommer se ut, om det ens fanns en framtid.

Resan jag gjort har varit som en tortyr både psykiskt och fysiskt. Tills idag när jag är helt smärtfri, arbetar heltid och kan vara den mamman jag vill till min dotter.

Allteftersom jag blev bättre mådde jag psykiskt också bättre och idag ser jag otroligt ljust på framtiden och är så glad att jag träffade Frida 🙏🏻. Kan inte säga mer än att tveka inte att gå en kurs hos Frida!

Jessica Lundberg

Dina övningar hjälpte mig tillbaka till jobbet. Jag led något fruktansvärt av överspänd bäckenbotten. Har en nervskada sen innan i symfysen som orsakat överspändheten. Men ingen kunde hjälpa mig. Jag va hos sjukgymnast inom kvinnohälsa, sexolog och över tiotal gynekologer. Jag körde timvis hemifrån för att komma till den rätta.. Men det var psykiskt enligt dem, tillslut började jag känna mig dum i huvudet. Så hittade jag ditt konto och efter några veckor kände jag att livet kom tillbaka till mig.

Den där tunga stenen i underlivet blev mindre och mindre. Så tack för ditt konto och tack för din kunskap!

Tack också för dina beskrivningar hur kroppen hänger ihop, detta ger en större förståelse för mig varför kroppen gör som den gör. När man blivit behandlad som skit och blivit tillsagd att man är psykiskt knäpp är det skönt att veta att sanningen är att de som sagt det lider av okunskap. Min smärta är riktig.

 

Lizzy blev smärtfri efter bara tre veckor

Lizzy hade lidit av svår underlivssmärta och ångest i flera år. Efter bara tre veckor på kursen YAB (Yoga för avslappning i bäckenbotten) bröt hon smärtcykeln och tog tillbaka kontrollen över sitt (under)liv. 

Mina tjänster

Emelie Karlsson

Att bara sitta på ett tåg i tre timmar, utan att ha särskilt ont, att inte behöva röra bäckenet fram och tillbaka i stolen som en galning och att dessutom kunna göra knipövningar utan att det gör ont. DET var absolut otänkbart för bara något år sedan.

Det slog mig nu när jag sitter här. Smärta är så intressant diffust. Då, när jag hade som ondast och undvek löpning, tågresor, knipövningar och var helt uppgiven och ledsen. NU tänker jag inte ens på att det en gång var så.

Tack vare din kurs har jag lärt mig att förbli lugn när smärtan dyker upp. Jag vet vad jag ska och kan göra för att dämpa smärtan.

Jag var för en tid sedan hos sjukgymnast som skulle kolla min svanskota. Som en förlängning i mitt arbete med bäckenet. Hon fick undersöka mig och bad mig spänna och sedan slappna av och sa "jag har aldrig upplevt så tydligt att en patient slappnar av i muskulaturen här" det var min finaste bekräftelse på jobbet jag gjort tillsammans med dig.

Lena Elfman, 73 år

För drygt ett år sedan var jag desperat för hjälp med mina problem i underlivet. Efter några urinvägsinfektioner och behandling med antibiotika, så kvarstod problemen med trängningar, värk i underlivet och tyngdhetskänsla.

Urinproverna var dock negativa för bakterier. Jag har även problem med framfall av urinblåsan, för vilken jag har en prolapsring. Gynekologen hade ingen vidare hjälp att ge: ”det kan ta sin tid att läka efter flera urinvägsinfektioner”. Vad göra? 

Då fick jag genom min dotter veta att en veckas digital kurs just skulle börja med Yoga för underlivet ledd av Frida Trönnberg.

Jag följde den och blev jätteglad och hoppfull. Det finns hjälp att få! Så jag anmälde mig till Yoga för avslappning i bäckenbotten, som började hösten 2021. Där fick jag tillsammans med andra personer med varierande problem i underlivet bli guidad av Frida i avslappning och träning för underlivet.

Det blev en fin upplevelse och gav många svar och en betydligt bättre kännedom om underlivets mysterier.

Nu ett år senare mår jag fysiskt mycket bättre med betydligt mindre värk och långa tider utan värk. Jag mår även psykiskt bättre och har fått tillbaka mitt självförtroende och känner att jag nog kan klara mig på egen hand med mina nya kunskaper.

Om jag behöver hjälp vet jag var jag kan få den – genom att ta kontakt med Frida Trönnberg och kanske följa med på några online yoga-klasser för att upprätthålla kunskaperna och lite pepp. Varmt tack för hjälpen! 

 

Helen blev fri från bäckensmärtan som hade begränsat henne i 4 år

Helen led av bäckensmärta sedan graviditeten 4 år tidigare. Efter bara hälften av tiden på programmet var hon helt smärtfri. Eftersom smärtan inte längre begränsar henne, har hon kunnat omskola sig och arbetar idag som livscoach och hjälper andra kvinnor.

Elin, 34 år

Jag har haft spänd bäckenbotten i fyra år sedan min första förlossning och de skador som blev av det. Kronisk smärta, strålning till ena benet vilket hämmat motoriken. Jag har varit stel och varit orörlig vid flertalet dagliga aktiviteter.

Genom att jag gjort Fridas övningar varannan dag sedan juni månad är jag idag smärtfri. Jag har inga strålningar till benet. Jag kan delta i dagliga aktiviteter med barnen vilket varit svårt tidigare. Jag kände positiva resultat redan efter 4 veckor men nu några månader senare är jag i stort sett smärtfri och symtomfri.

Min sjukgymnast som tidigare tyckte att ”vi har kommit långt men vi står nu still, hur går vi vidare” bekräftade att övningarna gjort stor förbättring och att jag ”ska fortsätta med det jag gör på egen hand ”

Mina tjänster