HEL & TRYGG

12 veckors personlig coachning online

Jag vill vara med!


Under Hel & Trygg 12 veckors coachning kommer du att:


➝  Få individanpassade övningar som kan lindra långvarig bäckenbottensmärta och överspändhet.

Få lära dig hur du kan minska din rädsla för rörelse så att du kan lita på dig själv och din kropp igen.

➝ Få kunskap om hur du andas funktionellt vilket kan lugna ditt nervsystem samtidigt som du sträcker ut din bäckenbotten och minskar smärtan under dagen, utan att du behöver kliva på yogamattan.

➝ Lära dig övningar hur du kan förbättra din hållning så att du undviker att belasta din bäckenbotten i onödan samtidigt som du stöttar hela din kropp.

Bli din egen bästa massageterapeut genom att lära dig fantastiska självmassagetekniker för höfter, bäcken, rumpa, hamstrings och käke som ger dig och din bäckenbotten en direkt lättnadskänsla. Detta är en metod du själv kan göra var som helst och när som helst, utan att du behöver vara beroende av någon annan.

➝ Få utforska övningar som minskar oro, stress, ångest genom att flytta från ett tankebaserat fokus till att låta din kropp vägleda dig till förändring - vilket i sin tur gör dig mer harmonisk och trygg.

➝ Lära dig traumainformerade yogatekniker och somatiska reglerande övningar som kan få dig att minska stressresponsen och främja en djup trygghet och ett lugn inuti din kropp.

➝ Bli kvinnan som har tagit makten över sin egen kropp och läkning genom att du har en verktygslåda med effektiva tekniker från “Hel & Trygg”, som gör att du kan ta hand om dig själv varje dag.

Ja! Jag behöver detta.

Du är inte ensam

Jag heter Frida Trönnberg och jag vet av erfarenhet att det inte finns någonting värre än att ha ont i den mest intima delen av kroppen, utan något eller någon som kan hjälpa dig att bli av med den. 

Jag förstår hur det är att ha träffat läkare och specialister, försökt med alternativa behandlingar och botemedel, lagt ner oräkneliga timmar på att göra research och leta svar på internet utan att hitta en varaktig lösning.

Jag har varit på samma plats där du är och jag vill inte att du ska gå igenom den frustration och rädsla jag gjorde innan jag blev smärtfri. Jag lovade mig själv att när jag väl hade läkt skulle jag hjälpa andra, såsom dig, att göra detsamma. Jag kommer att hålla din hand genom rädsla, osäkerhet och oro med omsorg och kärlek eftersom jag har varit på samma plats där du är nu.

Bäckenbotten är direkt kopplad till kroppens stressrespons och hotsystem. Vid rädsla och oro drar den ihop sig. Grunden i att bryta smärtcykeln är att lugna det överbeskyddande nervsystemet genom att skapa en djup trygghet i din kropp. Det gör vi i Hel & Trygg.

Detta kan vara den sista pusselbit som du saknat, och som har gjort att tidigare program du har provat, inte har haft så god effekt. 

Passar programmet dig?

Programmet är för:

Kvinnor som har smärta och spändhet i underlivet.

➝  Män med smärta i bäckenbotten.

➝  Du har blivit ordentligt undersökt av sjukvården och vet vad du har för problem med din bäckenbotten.

➝  Du har provat knipövningar utan effekt eller så har de enbart förvärrat symptomen.

➝  Du är motiverad att lägga ned tid på att investera i din egen läkning.

Vad säger tidigare klienter?

Jag bryr mig oerhört mycket om mina klienter och det är fantastiskt att få höra om alla deras förbättringar.

Detta program är dock inte för alla...

 

För vem passar inte det här programmet?

➝ Gravida.

➝ Du som inte vet om du är spänd i bäckenbotten. Du som inte har blivit ordentligt utredd av sjukvården.

➝ Du som inte har tid eller som har svårt att investera i ditt fysiska och psykiska välbefinnande.

➝ Du som vill ha en quick fix för smärtan i bäckenbotten istället för att skapa en varaktig lösning.

➝ Du som har varit med om ett trauma kopplat till underlivet och inte bearbetat detta med en traumaterapeut.

Hjälp är på väg

För att jag ska kunna ta ställning till om jag kan hjälpa dig eller om jag behöver hänvisa dig vidare till någon annan, ber jag dig att fylla i formuläret nedan.

Efter att du svarat på frågorna kommer jag att kontakta dig, antingen med mer information om programmet Hel & Trygg eller för att hänvisa dig vidare till någon annan (om jag upplever att jag inte kan hjälpa dig).

Du förbinder dig inte att köpa någonting genom att fylla i detta formulär.

Ansök till Hel & Trygg!

Lina, 34 år

Min tid med Frida har givit mig så mycket. Kunskap och verktyg som jag kommer ha med mig livet ut. Jag har fått stor förståelse hur kroppen fungerar och varför den reagerar som den gör. Nu förstår jag hur lite jag visste innan! Det jag verkligen uppskattar med Frida är att hon ser helheten, lyssnar in och ser dig.

Innan jag träffade Frida hade jag ingen aning om att ens bäckenbotten kunde bli överspänd och vilken smärta det kan innebära. Är otroligt tacksam över den kunskap jag fått och den hjälp jag fått att bli av med min smärta. Hade jag förlitat mig på vården hade jag aldrig varit där jag är idag.

Från att inte kunna göra de mest självklara i livet som att laga mat eller ta en dusch var inte så självklara längre. Att inte veta om jag någonsin kommer bli bättre, att inte veta hur ens framtid kommer se ut, om det ens fanns en framtid.

Resan jag gjort har varit som en tortyr både psykiskt och fysiskt. Tills idag när jag är helt smärtfri, arbetar heltid och kan vara den mamman jag vill till min dotter.

Allteftersom jag blev bättre mådde jag psykiskt också bättre och idag ser jag otroligt ljust på framtiden och är så glad att jag träffade Frida 🙏🏻. Kan inte säga mer än att tveka inte att gå en kurs hos Frida!