DROP IN YOGA ONLINE FÖR BÄCKENBOTTEN


HÖFTERNA
&
BÄCKENBOTTEN

KÖP INSPELNINGEN

DROP IN YOGA ONLINE FÖR BÄCKENBOTTEN

HÖFTERNA
& BÄCKENBOTTEN

KÖP INSPELNINGEN

Vad är drop in yoga?

Du betalar bara för klassen och dyker upp live eller tittar på inspelningen efteråt. Du har tillgång till inspelningen under 30 dagar och kan under den perioden se om yogaklassen hur många gånger du vill.

Genom drop in yoga anmäler du dig inte till någon längre kurs utan du kan välja att gå på de klasser som har ett visst tema som tilltalar dig.

Onlineyogan hålls via Zoom som är gratis att ladda ned till dator/mobil.

Klassens tema

Är du spänd i bäckenbotten är du även ofta spänd i höfterna och vice versa. 

Många gånger kommer din bäckenbotten att slappna av när dina höfter slappnar av.

I den här klassen kommer vi att fokusera på övningar hämtade från Feldenkraismetoden, yogan och Somatics för att slappna av i våra höfter och bäckenbotten.

Vem är klassen för?

Yogaklassen riktar sig till kvinnor/personer med vagina som är spända i bäckenbotten/höfterna och som vill lära sig värdefulla verktyg för att lindra det obehaget på egen hand.

Investering

190 kronor

  • Yogaklassen är 1 h lång exklusive 15 min frågestund i slutet.
  • Du köper tillgång till inspelningen i 30 dagar, dvs till och med 17:e juni.
ANMÄL DIG

Hej, jag heter Frida Trönnberg

Jag hjälper dig med underlivssmärta och spändhet i bäckenbotten att bryta smärtcykeln så att du kan börja njuta av livet igen. 

Jag fick en förlossningsskada när min dotter föddes 2018. Eftersom knipträningen jag fick ordinerad av vården endast gjorde mig sämre, (på grund av att jag var överspänd i bäckenbotten) sökte jag mig utanför Sverige och fann andra övningar, som tillsammans med yoga, har gjort mig återställd.

I mina klasser hämtar jag inspiration från mina utbildningar inom bland annat pelvic floor yoga, Essential Somatics, yoga for chronic pain, Somatic Experiencing®, traumaanpassad yoga, Feldenkraismetoden och Franklinmetoden.

Teknikerna jag visar är inte avancerade och det spelar ingen roll om du har yogavana eller inte. Det spelar heller ingen roll om du har eller inte har fött barn.

Mitt mål är att lära dig effektiva övningar så att du kan hjälpa dig själv och din bäckenbotten att hitta avslappning, återhämtning och få smärtlindring.

Välkommen till en yogaklass då du kommer att få lära dig övningar för att slappna av i dina höfter och bäckenbotten.

KÖP INSPELNINGEN